Literaire klok laat tijd zien met citaten uit boeken

Mijn vriendin leest heel graag, dus toen ze een nieuwe klok voor in de woonkamer wou, bedacht ik een klok die de tijd laat zien in de vorm van citaten uit boeken. Als display koos ik de Kindle-e-reader, omdat dat zo lekker toepasselijk is.

De handleiding die ik schreef over de klok trekt internationaal de aandacht. De grote technologie-websites Hackaday, Gizmodo, The Verge en Hacker News schreven erover, ik werd geïnterviewd door de Amerikaanse ‘positive journalism’-nieuwssite A Plus en door Digital Trends, en ik zag stukken over mijn uitvinding in het Japans, Chinees, Frans en Pools. In Nederland schreef Bright over de Kindle-klok.

De vele reacties waren ontzettend leuk. Twee mensen maakten van mijn project een screensaver voor de Mac, twee anderen maakten een webversie, en weer twee anderen maakten er klok-apps van voor Android-telefoons.